IJSTAARTEN

INDIVIDU

Artisanaal ijs:
vanille-ijs op meringuebodem afgewerkt met aardbei coulis of chocolade ganache

INDIVIDU THEMA

Artisanaal ijs:
vanille op meringuebodem afgewerkt met seizoensdecoratie

DESSERTGLAASJE

Artisanaal ijs afgewerkt met een topping:
samenstelling varieert doorheen het seizoen 

SOEZEN Vanille

éclair gevuld met Vanille ijs en afgewerkt met een chocolade ganache

SOEZEN Chocolade

éclair gevuld met Chocolade ijs en afgewerkt met een pistache ganache

SOEZEN Banaan

éclair gevuld met Banaan ijs en afgewerkt met een lemon ganache

NERO

Artisnaal ijs:
vanille (6p) of vanille en chocolade (10p)

BIANCO 

Artisanaal ijs:
vanille (6p) of vanille en aardbei (10p) 

FRAISE

Artisnaal ijs:
vanille (6p) of vanille en aardbei (10p) 

EGELTJE

Artisanaal ijs:
vanille (6p – 10p)

VOSJE

Artisanaal ijs:
vanille (6p – 10p)

LOLLIPOP

Artisnaal ijs:
vanille (10p) of vanille en aardbei (10p)

ROCHER

Artisanaal ijs:
vanille (6p) of vanille en chocolade (10p)

PARTY TIME

Artisanaal ijs:
vanille (6p-10p) of vanille en chocolade (10p)

THEMA FEEST

Artisanaal ijs:
vanille en chocolade (10p) of vanille en aardbei (10p)

CHOCO’HOLIC

Artisanaal ijs:
vanille en chocolade (8p)

LEMON SORBET

Artisnaal ijs: Citroen & basilicum (6p) 

YOGHURT KERS

Artisnaal ijs: Yoghurt Kers (6p)

LENTEFEEST 

Artisanaal ijs:
vanille en chocolade of vanille en aardbei 

IJSLAM

Artisnaal ijs: vanille afgewerkt met een coulis van aardbei

IJSLAM

Artisnaal ijs: vanille afgewerkt met een glassage van chocolade.

BESTEL TIJDIG!

Je kan al onze taarten bestellen via mail shop@heideatelier.be of via onze webshop onder de rubriek ’taarten’! Je vindt hier ook een uitgebreide beschrijving van de taarten.
Graag krijgen we je bestelling van taarten minstens 1 week op voorhand.
Onze ijstaarten moeten 15 min ontdooien voor aansnijden. 
Vragen over de taarten via mail shop@heideatelier.be of telefoon (015/51.37.51).
Wij voorzien op aanvraag een iso-koelbox met koelelementen voor het transport (in bruikleen met waarborg).