Charity Dinner

Inschrijven

DINSDAG 3 DECEMBER 2024
ONTVANGST OM 19 UUR

550 euro pp,  ALL-IN,  excl BTW.

TRIXXO HEADQUARTERS HOESELT

INDUSTRIELAAN 32
HOESELT

Wat houdt uw inschrijvingsbedrag in ?
Allereerst wordt u in de HQ van Trixxo verwend op een subliem diner van Traiteur Jeurissen. We starten met een bubbeltje, om ons vervolgens te laten verwennen met een seated driegangen diner. Wijnen, dranken en koffie zijn inclusief.
Maar daarnaast geeft u met uw inschrijving vooral en hoofdzakelijk rechtstreekse financiële steun aan het project Heide Atelier Limburg.

Wat kunnen we van de avond verwachten?
Naast de gezellige receptie en het heerlijk diner, wordt er uiteraard ook uitvoerig geïnformeerd over het uniek project dat in 2025 haar deuren opent. Alles wordt opgeluisterd  door live muziek van de Impuls band.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Uw gegevens
Adres
De factuur ontvangt u via mail na inschrijving

Nadat hun dochter een aandoening kreeg, stelden Ines en Jan vast dat er in Vlaanderen geen specifieke hulp voorhanden was die haar richting de reguliere arbeidsmarkt of school kon begeleiden en trainen… Ze sloegen de handen aan de ploeg en richtten Heide Atelier vzw op met een vestiging in Heist op den Berg.

Nu, 7 jaar en vele succesverhalen later, opent Heide Atelier vzw haar eerste atelier in Limburg. De pastorij van Beverst zal vanaf 2025 de unieke locatie zijn waar jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel of autisme kunnen komen trainen om door te groeien naar de reguliere arbeidsmarkt. Deze training wordt gratis aangeboden. Dat kan door de verkoop van het artisanaal top ijs, én door giften en hulp van sympathieke donoren. De organisatie is wel erkend, maar niet gesubsidieerd.

Met deze Fundraising Dinner kunnen de investeringen verlicht worden, en helpt u de organisatie een goede start te geven in onze provincie. Welkom op een avond van verhalen, vriend- schap, generositeit en positivisme.

Dank voor uw aanwezigheid en steun.