PROJECTEN

Heide Atelier Beverst Pop-up 2024

Vanaf 2025 starten we met een gloednieuw atelier en ijssalon in Beverst. Maar ook in 2024 kunnen jullie ter plaatse al terecht bij onze pop up trailer in het parkje, naast de pastorij, tegenover de kerk. Van maart tem september zijn we geopend op weekend- en feestdagen, en alle schoolvakantie dagen. Voor meer info over het project ‘Beverst / Limburg’, volg onze FB of instagram : “Heide atelier Beverst”

Villa VIP

Een VillaVip is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis.

Gitte en Tom van VillaVip Berlaar waren op zoek naar een nuttige dagbesteding voor de bewoners, dat ook de integratie in de gemeente verhoogt. We hebben samen beslist om als organisaties de handen in elkaar te slaan, en een satelliet project van Heide Atelier op te richten in Berlaar. Zo wordt aan de inkom van het Berlaarhof een ijstrailer geplaatst waarbij de bezoekers de mogelijkheid hebben om in alle rust van een heerlijk ijsje te genieten.

Heide Atelier Lembeek

Het is altijd de bedoeling geweest om het concept van Heide Atelier verder uit te dragen om zo jongeren met een NAH of autisme de kans geven om in hun eigen leefwereld de training en begeleiding aan te bieden. In Lembeek (Halle) werd in 2021 een eerste satellietproject ontplooid in samenwerking met de familie van Lieven Dehaen, een participant die reeds enkele jaren begeleiding heeft gehad in Heist-op-den-Berg. Lieven kan nu in zijn eigen thuissituatie verder werken. En 2 dagen per week blijft Lieven met onze ijsmaker Bart nog verder werken aan de kunsten van het ijs maken in ons atelier.

Wie is wie?

INES SEUTIN

INES SEUTIN

ALGEMEEN COÖRDINATOR

0475 66 26 52

JAN NONNEMAN

JAN NONNEMAN

INTAKE & GROEIPLAN

0497 54 34 12