JOBS & VRIJWILLIGERS

Als vrijwilliger

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in Heide Atelier. Dat kan tijdelijk zijn, of projectmatig, of een engagement voor langere tijd zijn.
• Een vrijwilliger wil zich onbezoldigd inzetten en samen met anderen iets zinvols doen.
• Een vrijwilliger heeft een groot hart voor alle mensen die in Heide Atelier actief zijn. Hun aanwezigheid en inzet is een verrijking voor iedereen.
• Een vrijwilliger kan geen beroep doen op persoonlijke begeleiding zoals voorzien voor participanten.
• Een vrijwilliger bezit voldoende maturiteit, stabiliteit en talenten om zelfstandig taken op zich te nemen.
• Vrijwilligers worden in Heide atelier ingeschakeld naargelang de noden en naargelang hun interesses: verkoopstaken, events, administratie, PR bezoeken, vervoer, enz.
• Vrijwilligers zijn bij Heide Atelier verzekerd en er wordt een overeenkomst opgesteld.

SOLLICITEREN?

Als medewerker

Als medewerker ben je ingeschreven bij de vzw en heb je dus een arbeidscontract.  Voor vacatures kijk je best onder WERKEN BIJ/vacatures, of hou je onze Facebookpagina in de gaten.

SOLLICITEREN?

Als stagiair

In het kader van een opleiding kan je stage doen bij Heide Atelier.
Neem daarvoor contact op met op met Ines Seutin, 0475 66 26 52, of info@heideatelier.be

• Wij verwachten dat stagiairs een passend geneeskundig onderzoek ondergaan bij de externe bedrijfsgeneeskundige dienst die verbonden is aan hun school of opleidingsinstituut.

We accepteren enkel stagiairs van hogere opleidingen (of 7de jaar specialisatie na middelbare opleiding)
• Stage-uren benaderen zoveel als mogelijk de gewone werktijd; dus ook tijdens (school-) vakantieperiodes.
• In het kader van de opleiding kunnen stagiairs participeren aan teamvergaderingen.

SOLLICITEREN?

Als jobstudent / flexijobber

IJsjes worden vooral in het weekend verkocht, in de vakanties of na de werkuren. Als student dus de perfecte tijden om een centje bij te verdienen, en dit in een leuke omgeving, waar je samen voor een nuttig doel werkt.

SOLLICITEREN?

Vacatures: we want you!

Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor de vzw, en dat kan in de meest diverse richtingen. Werk je liever in het atelier met onze Participanten, of kom je graag ijsjes scheppen? Misschien wil je graag als verantwoordelijke onze trailer bemannen op de events die we bezoeken? Of ben je een commerciële ziel die graag onze producten gaat voorstellen bij restaurateurs en andere verdelers. Administratie? PR? … Onze community kan nog enthousiaste mensen gebruiken om het project waar te maken. Dus, maak het verschil, en meld je aan voor een verkenningsgesprek. De koffie staat klaar…

Stagiairs

De stage aanvragen worden per vraag en op inhoud bekeken. Zowel in de productie als in de begeleiding van de participanten zijn stageplaatsen. Tevens op vlak van communicatie en marketing zijn er mogelijke projecten.

Jobstudent / Flexijobber

We zoeken nog jobstudenten voor de schoolvakanties en weekenddagen, met name voor de ijsverkoop in de ijsshop en op de events.

Solliciteren?

Heb je een vacature gezien die jou aanspreekt? Of wil je een open sollicitatie indienen? Dat kan hier. Good luck!