LEKKERS-TO-GO

WAAR HEB JE ZIN IN?

1. (H)eerlijk schepijs

Lust jij graag ijsjes? Wij hebben ijsjes… Veel ijsjes…

Ice, ice, baby

Zin in een ijsje? In onze Shop in Heist-op-den-Berg kan je onze lekkerste smaken komen proeven. We ontwikkelen regelmatig nieuwe smaken dus kom zeker geregeld eens terug. Onze eventtrailer heeft steeds een selectie van dit aanbod bij. We vermelden bij elke smaak de bijhorende allergenen zodat iedereen optimaal van zijn of haar ijsje kan genieten.

ENJOY IT BEFORE IT MELTS!

Allergisch? Wij helpen je het juiste ijsje te kiezen.

Houdt je lichaam niet zo van gluten? Kies dan een ijsje zonder het icoontje gluten.

STAP 1: KIES JE SMAAK

Moeilijke keuze. Dat weten we. #sorrynotsorry

VANILLE PRINSES

Premium CHOCOLADE

Dark CHOCOLADE

MOKKA LOCA

GEZOUTEN CARAMEL

SPECUL’ICE

Crème Brûlée

Hesta Banana

Hazelfun

Stracciatella d’italia

COOKIES MONSTER

COCONUT BEACH

AARDBEI DELIGHT

VALENCIA LEMON

CITROEN BASILICUM

YOGHURT KERS

SUIKER- & LACTOSEVRIJ

VEGI AARDBEI SUIKERVRIJ

STAP 2: KIES JE POTJE OF HOORNTJE

STAP 3: KIES JE TOPPING

De toppings zijn ook per liter verkrijgbaar in de Heide Atelier Shop.

2. FRISCO’S

LET’S GO CRAZY.

Crazy, crazy Frisco’s

Een Crazy Frisco van Heide Atelier wordt een belevenis op zich. De ‘aankleding’ is rijkelijk voorzien naar uw keuze; van diverse chocoladecovers, tot andere extra toppings. De Crazy Frisco’s kun je in onze Shop vers laten ‘toppen’, maar is ook een absolute aanrader voor verjaardags- en communie feestjes! Gewoon zot!

Regular frisco’s   |   €3

CRAZY frisco   |   €3,5

Thema frisco’s   |   €4

3. VERLEIDELIJKE PRALINES

Laat je verleiden …

MMMeet our princesses …

De verleidelijke Pralines van Heide Atelier: dat zijn de prinsesjes van ons aanbod. Je hebt ze in diverse smaken, van juandujas, aardbei, tot vanille/zoute karamel. Ze zijn het lekkerst als je ze proeft met de ogen dicht. Deze prinsesjes worden netjes per 4 verpakt in een Heide Atelier doosje, zodat je ze mooi kunt presenteren op tafel bij een feestmaaltijd, een tuinfeestje, of een bedrijfsfeest. We kunnen de doosjes zelfs voor u personaliseren met een sealingsticker.

Vanille
chocolade
Speculaas

4. FREAKSHAKES & SMOOTHIES

FRESH & SMOOTH

Freaky freak shakes

Zin in een milkshake met vers roomijs? Die hebben we in twee smaken. Maar vooral zin om eens een keer ècht gek te doen, dan raden wij onze Freak Shakes aan. Ben je in een zoete bui, ga dan voor de Freak Shake ‘Sweety’, die beladen is met de zoetste lekkernijen, zoals marshmallows, koekjes, M&M’s, … Is het tijd voor een gezondheidskuurtje, dan neem je best de Freak Shake ‘Fruity’, die overbeladen is met verse fruitblokjes.

SMOOTHIES

De Smoothie lovers komen zeker ook aan hun trekken bij Heide Atelier. Met dagvers fruit worden de Smoothies ter plekke klaar gemaakt!

5. KOFFIE, THEE & GRANOLA’S

On-the-go

Ophalen & go

Het fairtrade merk Puro past als gegoten bij Heide Atelier. Naast het steunen van een goed doel (in casu: een eerlijke prijs voor de kleine koffieboeren en het beschermen van het regenwoud), biedt Puro ook nog eens een kwalitatief hoogstaand product. “Koffie-to-go”: een versgemalen koffie, espresso, cappuccino, café latté, … Je haalt ‘m zo op, en je kunt zo weer ‘on the road’. De lekkerste organische thee selecties komen van de Thee specialisten van ‘Tealodge’, terwijl floom de verse granola’s levert. De koffie en thee zijn overigens ook verpakt verkrijgbaar in onze shop. Meer info op purocoffee, tealodge en floom.

Lente-actie PAAS-IJSTAART


We maken in ons atelier een heerlijke PAAS-IJSTAART (voor ong. 5 personen) waar je thuis samen van kan genieten. Bereid met Bourbon vanille-ijs op een krokantje, met leuke decoratie.
Enkel op bestelling telefonisch (iedere dag van 13 u. - 18 u.) op 015 513751, t.e.m. woensdag 8 april. Afhalen of gratis levering (groot-Heist) vanaf vrijdag 10 april t.e.m. paaszondag.
Prijs 22 €.

Tijdelijk aanbod
Quarantaine VERWENMOMENT THUIS... met ARTISANAAL IJS van HEIDE ATELIER!

Ons Heide Atelier afhaalpunt is elke dag open van 13 u. tot 19 u. voor het afhalen van ons assortiment literdozen (en dit onder de meest strikte voorzorgsmaatregelen).
Vanaf 3 literdozen leveren we AAN HUIS in groot Heist (Heist-op-den-Berg en deelgemeenten). Voor levering: bel en bestel tijdens de openingsuren via het nummer 015 51 37 51.

Zorg goed voor elkaar!