LEKKERS-TO-GO

WAAR HEB JE ZIN IN?

1. (H)eerlijk schepijs

Lust jij graag ijsjes? Wij hebben ijsjes… Veel ijsjes…

Ice, ice, baby

Zin in een ijsje? In onze shop in Heist-op-den-Berg kan je onze lekkerste smaken komen proeven. We ontwikkelen regelmatig nieuwe smaken, dus kom zeker geregeld eens terug. Onze eventtrailers en ijswagen hebben steeds een selectie van dit aanbod bij. We vermelden bij elke smaak de bijhorende allergenen zodat iedereen optimaal van zijn of haar ijsje kan genieten.

ENJOY IT BEFORE IT MELTS!

Allergisch? Wij helpen je het juiste ijsje te kiezen.

Houdt je lichaam niet zo van gluten? Kies dan een ijsje zonder het icoontje gluten.

STAP 1: KIES JE SMAAK

Moeilijke keuze. Dat weten we. #sorrynotsorry

Roomijs

VANILLE PRINSES

Premium CHOCOLADE

Dark CHOCOLADE

MOKKA LOCA

GEZOUTEN KARAMEL

SPECUL’ICE

Crème Brûlée

Banana Puur

Stracciatella d’italia

COOKIEMONSTER

YOGHURT KERS

Sorbets (vegan en lactose-vrij)

AARDBEI DELIGHT

LEMON

CITROEN BASILICUM

Rode vruchten

Coconut Beach

Suiker- en lactosevrij

SUIKER- & LACTOSEVRIJE VANILLE

SUIKER- & LACTOSEVRIJE CHOCOLADE

STAP 2: KIES JE POTJE OF HOORNTJE

STAP 3: KIES JE TOPPING

De toppings zijn ook per liter verkrijgbaar in de Heide Atelier shop.

2. FRISCO’S

LET’S GO CRAZY.

Crazy, crazy Frisco’s

Een Crazy Frisco van Heide Atelier wordt een belevenis op zich. De ‘aankleding’ is rijkelijk voorzien naar uw keuze; van diverse chocoladecovers, tot andere extra toppings. De Crazy Frisco’s kun je in onze Shop vers laten ‘toppen’, maar is ook een absolute aanrader voor verjaardags- en communie feestjes! Gewoon zot!

Regular frisco’s   |   €3

CRAZY frisco   |   €3,5

Thema frisco’s   |   €4

3. VERLEIDELIJKE PRALINES

Laat je verleiden …

MMMeet our princesses …

De verleidelijke pralines van Heide Atelier: dat zijn de prinsesjes van ons aanbod. Je hebt ze in diverse smaken. Ze zijn het lekkerst als je ze proeft met de ogen dicht. Deze prinsesjes worden netjes per 4 per smaak verpakt in een Heide Atelier doosje, zodat je ze mooi kan presenteren op tafel bij een feestmaaltijd, een tuinfeestje, of een bedrijfsfeest. We kunnen de doosjes zelfs voor jou personaliseren met een sealingsticker.

Dit seizoen verkrijgbaar in:

* Vanille – donkere chocola
* Banaan-donkere chocola
* Speculaas – witte chocola
* Kokos – witte chocola

4. FREAKSHAKES & SMOOTHIES

FRESH & SMOOTH

Freaky freak shakes

Zin in een milkshake met vers roomijs? Die hebben we in twee smaken. Maar vooral zin om eens een keer ècht gek te doen, dan raden wij onze Freak Shakes aan. Ben je in een zoete bui, ga dan voor de Freak Shake ‘Sweety’, die beladen is met de zoetste lekkernijen, zoals marshmallows, koekjes, M&M’s, … Is het tijd voor een gezondheidskuurtje, dan neem je best de Freak Shake ‘Fruity’, die overbeladen is met verse fruitblokjes.

SMOOTHIES

De Smoothie lovers komen zeker ook aan hun trekken bij Heide Atelier. Met dagvers fruit worden de Smoothies ter plekke klaar gemaakt!

5. KOFFIE, THEE & GRANOLA’S

On-the-go

Ophalen & go

Het fairtrade merk Puro past als gegoten bij Heide Atelier. Naast het steunen van een goed doel (in casu: een eerlijke prijs voor de kleine koffieboeren en het beschermen van het regenwoud), biedt Puro ook nog eens een kwalitatief hoogstaand product. “Koffie-to-go”: een versgemalen koffie, espresso, cappuccino, café latté, … Je haalt ‘m zo op, en je kunt zo weer ‘on the road’. De lekkerste organische thee selecties komen van de Thee specialisten van ‘Tealodge’, terwijl floom de verse granola’s levert. De koffie en thee zijn overigens ook verpakt verkrijgbaar in onze shop. Meer info op purocoffee, tealodge en floom.

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en nieuwigheden?

 

Schrijf je dan hier in.