LEKKERS-TO-GO

WAAR HEB JE ZIN IN?

(H)EERLIJK SCHEPIJS

frisco’s

VERLEIDELIJKE PRALINES

FREAKSHAKES & SMOOTHIES

IJSCOUPES

meeneemijs

IJSTAARTEN & IJSDESSERTS

BRUSSELSE WAFELS

1. (H)eerlijk schepijs

Lust jij graag ijsjes? Wij hebben ijsjes… Veel ijsjes…

Ice, ice, baby

Zin in een ijsje? In onze shop in Heist-op-den-Berg kan je onze lekkerste smaken komen proeven. We ontwikkelen regelmatig nieuwe smaken, dus kom zeker geregeld eens terug. Onze eventtrailers en ijswagen hebben steeds een selectie van dit aanbod bij. We vermelden bij elke smaak de bijhorende allergenen zodat iedereen optimaal van zijn of haar ijsje kan genieten.

ENJOY IT BEFORE IT MELTS!

STAP 1: KIES JE SMAAK

Moeilijke keuze. Dat weten we. #sorrynotsorry

Roomijs

Sorbets (vegan en lactose-vrij)

Suikerarm en lactosevrij

STAP 2: KIES JE POTJE, HOORNTJE OF eetbaar potje

STAP 3: KIES JE TOPPING

De toppings zijn ook per 150 gr  verkrijgbaar in de Heide Atelier shop.

2. FRISCO’S

LET’S GO CRAZY.

Crazy, crazy Frisco’s

Een Crazy Frisco van Heide Atelier wordt een belevenis op zich. De ‘aankleding’ is rijkelijk voorzien naar uw keuze; van diverse (chocolade)covers, tot andere extra toppings. De Crazy Frisco’s kun je in onze Shop vers laten ‘toppen’, maar is ook een absolute aanrader voor verjaardags- en communie feestjes! Gewoon zot!

Regular frisco’s   |   €3,60

CRAZY frisco   |   €4,20

Thema frisco’s   |   €4,20

Freestyle Frisco’s

Pimp je eigen vanillefrisco met een chocolade coating naar keuze (wit, melk of donkere chocolade) en pimp je frinsco met 2 toppings naar keuze. Smakelijk.

FREESTYLE FRISCO   |   €4,50

FREESTYLE FRISCO   |   €4,50

3. VERLEIDELIJKE PRALINES

Laat je verleiden …

MMMeet our princesses …

De verleidelijke pralines van Heide Atelier: dat zijn de prinsesjes van ons aanbod. Je hebt ze in diverse smaken. Ze zijn het lekkerst als je ze proeft met de ogen dicht. Deze prinsesjes worden netjes per 4 per smaak verpakt in een Heide Atelier doosje, zodat je ze mooi kan presenteren op tafel bij een feestmaaltijd, een tuinfeestje, of een bedrijfsfeest. We kunnen de doosjes zelfs voor jou personaliseren met een sealingsticker.

IJSPRALINES 4 STUKS  |   €4,50

* Vanille – donkere chocola
* Banaan-donkere chocola
* Speculaas – witte chocola
* Kokos – witte chocola
* MOKKA – witte chocola

IJSPRALINES 20 STUKS  |   €22,00

Combinatie van
10 speculaas + 10 vanille
OF
10 mokka + 10 vanille

Specifieke voorkeuren: neem tijdig contact op met HeideAtelier.

4. FREAKSHAKES & SMOOTHIES

FRESH & SMOOTH

Freaky freak shakes

Zin in een milkshake met vers roomijs? Die hebben we in twee smaken. Maar vooral zin om eens een keer ècht gek te doen, dan raden wij onze Freak Shakes aan. Ben je in een zoete bui, ga dan voor de Freak Shake ‘Sweety’, die beladen is met de zoetste lekkernijen, zoals marshmallows, koekjes, M&M’s, … Is het tijd voor een gezondheidskuurtje, dan neem je best de Freak Shake ‘Fruity’, die overbeladen is met verse fruitblokjes.

SMOOTHIES

De Smoothie lovers komen zeker ook aan hun trekken bij Heide Atelier. Met dagvers fruit worden de Smoothies ter plekke klaar gemaakt!

smoothie  |   €6,00          MILKSHAKE  |   €6,00         FREAKY SHAKE  |   €7,50

5. IJSCOUPES

On-the-go

Ijscoupes

Soms smaakt er niets beter dan een nostalgische ijscoupe. Zo kan je bij ons terecht voor een heerlijke coupe. Elke coupe bestaat uit 2 bollen met verse slagroom en saus naar keuze.

Dame Blanche
Advocaat
Bresilienne
Verse Aardbei
Banana split
warme Krieken

Dessertglaasjes

Zoek je nog een heerlijk dessert om thuis te serveren? Denk dan aan onze ijs dessertglaasjes, eénpersoons dessert afgevuld in een glaasje: een combinatie van dark chocolade- en speculaasijs, met topping van speculaascrumbel en witte chocolade saus afgewerkt met deco of een combinatie van dark chocoladeijs en aardbeisorbet, met topping van rode vruchten afgewerkt met deco.

6. BRUSSELSE WAFELS

Nieuw

Brusselse wafels

Proef onze heerlijke Brusselse wafels, nieuw in het assortiment van HeideAtelier. Voeg gerust extra toppings toe.

Wafel Natuur
WAFEL SLAGROOM
Wafel Heide Atelier
Wafel Nutella Deluxe

Dessertglaasjes

Zoek je nog een heerlijk dessert om thuis te serveren? Denk dan aan onze ijs dessertglaasjes, eénpersoons dessert afgevuld in een glaasje: een combinatie van dark chocolade- en speculaasijs, met topping van speculaascrumbel en witte chocolade saus afgewerkt met deco of een combinatie van dark chocoladeijs en aardbeisorbet, met topping van rode vruchten afgewerkt met deco.